Teambuildinger i 2008

Publisert: 04.01.08

> In English


Også i 2008 byr Omegas Advantage+ program på mange spennende og interessante teambuildinger. Her kommer en liten smakebit på hva du har i vente i det nye året og videre fremover:


Golf & Spa Weekend i Kragerø

2. - 4. mai

Årets første teambuilding går til idylliske Kragerø i Vestfold. Her får man muligheten til å tilbringe en avslappende helg på Quality Spa & Resort, med spa-behandling og golfkurs som en del av pakken. Man kan nyte to netter med full pensjon, og fine avslapning- og rekreasjonstilbud. Les mer om Kragerø-teambuilding i denne Panorama-artikkelen. Tilbudet er åpent for alle ansatte (med partner), og påmeldingsfristen går ut ved slutten av måneden, altså 31. januar.

Rogafest

31. mai

I mai 2008 samles de største Rogalands-artistene gjennom de siste 40 årene på Vaulen i Stavanger. Gjennom Advantage+ kan du også melde deg på, og nyte artister som Kaiserz Orchestra, Mia Gundersen, Susanne Sundfør, Kristian Valen og Stavangerensemblet. Les mer om den store konsertbegivenheten i denne Panorama-artikkelen, og meld deg på innen 30. januar.

Midnight Sun Marathon i Tromsø

20.-22. juni

Årets store begivenhet for sporty Omega-medarbeidere er turen til midnattslyse Tromsø denne sommeren. Hvis du har mer fysisk aktivitet som nyttårsforsett, er dettte midt i blinken! Og man trenger slett ikke gå for et fullmaraton, i Tromsø tilbyr arrangøren halvmaraton, 10 km, 4,2 km og rulleskøyteløp for de som synes 42 195 meter blir i lengste laget. I tillegg til løpene blir det selvsagt et sosialt opplegg, og en fin anledning til å treffe kjente og ukjente kolleger. Påmeldingsfristen er 22. februar.

Dublin

12.-14. september

Denne høsten blir det teambuildingstur til en av Europas mest spennende og tradisjonsrike byer, nemlig den irske hovedstaden Dublin. Avreise vil være tidlig på fredag 12. fra Oslo, med tilslutning fra andre byer. Det vil bli lagt opp til kursaktivitet fredag ettermiddag ved ankomst, og ellers er et spennende program under utarbeidelse. Overnattingen blir på Gresham Hotel i hjertet av byen. Tilbudet er tilgjengelig for alle ansatte (inkl. partner) og har påmeldingsfrist 1. april. Følg med på Panorama og i nyhetsbrevene for mer detaljert informasjon etterhvert.

Førjulstur

Des. 2008

I forbindelse med førjulstiden neste år er det planlagt en teambuildingtur til en nordeuropeisk storby. Aktuelle byer inkluderer København, Berlin og München. Mer informasjon om denne turen vil komme etterhvert.

Roma

Mai 2009

Vi ønsker allerede nå å lufte interessen for en Roma-tur neste vår. Den er tenkt å arrangeres 1. mai-helgen i 2009, og vil ha plass til 120-150 deltakere. Det ligger an til å bli et tilbud på 110 000 Advantage-poeng. Det kommer en infomail fra Omegas Servicesenter med mer detaljer om turen og mulighet for å melde sin interesse innen kort tid.
Edit Content Item